Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar i gradonačelnik posjetili TO Raška Gora

U sklopu obilazaka temeljnih organizacija u gradu Mostaru Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar posjetio je temeljni ogranak Raška Gora. 

U ponedjeljak, 28. ožujka 2022. godine, izaslanstvo gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar na čelu s predsjednikom GO HDZ-a BiH Mostar Slavenom Zeljkom i gradonačelnikom Grada Mostara dr. Marijem Kordićem posjetili su Temeljne ogranke Raštani i Raška Gora. 

Domaćini su bili Dragica Pandža, predsjednica Izvršnog odbora temeljnog ogranka Raška Gora i Ilija Savić, predsjednik temeljnog ogranka Raštani. Sastanku je nazočio vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara Damir Šunjić i predsjednica Gradskog odbora zajednice žena "Kraljica Katarina Kosača", Marijana Rajič.

Prilikom posjeta razgovarano je o realizaciji projekata koji su od višegodišnjeg značaja za ovo područje a koji su bili sastavni dio programa HDZ-a BiH u kampanji za Lokalne izbore 2020. godine. 

▫️Na sastanku je dogovoreno da 100. tisuća KM ide za isporuku betona i saniranje puteva. 

Kvaliteta života i sigurnost, to je program. Birali ste one koji to mogu ostvariti, na čelu s gradonačelnikom dr. Kordićem., poručuju u priopćenju.

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0