Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar sa vijećnicima posjetio Gorance

Danas je izaslanstvo Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar na čelu s predsjednikom Slavenom Zeljkom posjetio temeljne organizacije Goranaca i Vrdi u sklopu obilazaka temeljnih organizacija stranke. 

Domaćini su bili Božo Talić, predsjednik Izvršnog odbora temeljnog ogranka Goranci i Elvis Marić, predsjednik temeljnog ogranka Vrdi. Sastanku su nazočili i vijećnici u Gradskom vijeću Grada Mostara Damir Šunjić, Tomislav Primorac i Goran Bošnjak te predsjednica Gradskog odbora zajednice žena Kraljica Katarina Kosača, Marijana Rajič.

Posjet je započeo sv. misom u 10 sati u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije Pod jelom u Gorancima. Sastanak se nastavio u prostorijama Mjesne zajednice Goranci u Osnovnoj školi Pod Jelom.

Prilikom posjeta razgovarano je o realizaciji projekata koji su od višegodišnjeg značaja za ovo područje a koji su bili sastavni dio programa HDZ-a BiH u kampanji za Lokalne izbore 2020. godine. 

Za Gorance: 

  • Izrada elaborata bušotine - 8 000 KM 
  • Put Miljevci - Goranci - 46 500 KM
  • Izrada projekta izgradnje igrališta - 6 000 KM
  • Sanaciju prometnica - 15 000 KM
Za Vrde:

  • Isporuka betona - 15 000 KM
  • Nasipanje makadamskog puta Vrdi - Drežnica - 40 000 KM

Gradski odbor HDZ-a BiH broji 34 temeljne organizacije na području Mostara. Ovo je bio 16. po redu obilazak i sastanak u temeljnim organizacijama Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, a slijedeći posjet mjestu u župi Goranci je najavljen za ponedjeljak, 28. ožujka i to temeljnom ogranku Raška Gora. 

Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0