Dobrovoljno vatrogasno društvo Goranci

Na inicijativu Temeljnog ogranka Goranci HDZ-a BiH pokrenulo se osnivanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Goranci u veljači 2016. godine.

Kako je osnivanje DVD-a zakonska obveza za svaku jedinicu lokalne samouprave, pa zato i mjesto Goranci ovim ispunjava svoju obvezu. 

Tako je plemenita i u svijetu, pa tako i u Gorancima, visokocijenjena aktivnost vatrogastva, konačno došla i u naše mjesto pa je i članstvo u DVD-u prilika da svatko od nas obogati svoje mjesto, ali sebe članstvom u DVD-u.

Osnivačka skupština odrđana je u subotu, 19. ožujka 2016. u prostorijama Mjesne zajednice Goranci s početkom u 19 sati. Na skupštini je usvojen statut i izabrana uprava društva. 

Prvi predsjednik DVD-a Goranci bio je Božo Talić, dopredsjednik Žarko Drežnjak, a tajnik društva Dario Knezović (†).

Osnivačka sjednica, ožujak 2016. godine
Izvještajna sjednica, ožujak 2017. godine
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

V A Ž N O! Drage Hrvatice i Hrvati – državljani BiH koji živite izvan BiH! Prijavite se za glasovanje na izborima! Rok za prijavu, koja omogućava glasovanje državljanima BiH koji žive izvan BiH, istječe 19. srpnja 2022. godine, više na www.izbori.ba ili putem info-linije: +387 33/251-331 i +387/33 251-332 ili e-adresa: info@izbori.ba // Opći izbori u BiH: Za glasanje van države se prijavilo 55.000 birača

SLIKA MJESECA: Goranačka ljepota