Nakon mora i godišnjeg odmora organizirano otiđite na Bile u avanturu sa slobodnim konjima


Organizirani posjeti slobodnim konjima na Bilima održavat će još tijekom rujna i listopada, potvrđeno je za Bljesak.info iz neformalne skupine okupljene oko Facebook stranice ''Konji na Bilima'' koji su u travnju ove godine po prvi put odlučili organizirano dovoditi posjetitelje u prirodnu oazu između Širokog Brijega i Mostara.

''Posjećenost je tijekom ljeta bila jako dobra, a sam posjet traje od nekih tri do četiri sata dok se neki posjetitelji odluče i na više sati boravka sa slobodnim konjima u prirodi. Konji se uglavnom nalaze u blizini ceste te u ljetnim danima uz pojilište tako da ne potrošimo puno vremena za pronalaz krda'', izjavio je za Bljesak.info Marijo Bošnjak, 27-godišnji Mostarac koji se godinama brine o konjima na Bilima.


Na lokalitetu Bile, koje se nalaze između Mostara i Širokog Brijega, ima više od 100 slobodnih konja koji se kreću u šest krda koja su ove godine dobila čak 30 ždrijebadi. Posjet konjima na Bilima može vam doći kao dobra i jedinstvena avantura nakon mora i godišnjih odmora te zajedno s prijateljima i članovima svoje obitelji možete uživati u nesvakidašnjem iskustvu bliskog kontakta sa slobodnim konjima.

Sve informacije kao i prijave za termine možete dobiti u inbox Facebook stranice Konji na Bilima te na broj mobitela: 063/151-017 (Marijo). Posjete je najlakše dogovoriti u dane vikenda, a moguće je u dogovoru dobiti i termin za ostale dane u tjednu, ''Organizirani posjeti konjima na Bilima imaju svrhu približavanja konja svim ljubiteljima ovih plemenitih životinja'', zaključio je Marijo Bošnjak u razgovoru za Bljesak.info.

bilebi
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0