Goranci online - 10 godina sa vama!


Ove godine s ponosom slavimo 10 godina postojanja zajednice Goranci online koji su osnovani su 7. srpnja 2010. prvo kao Facebook zajednica, a četiri godine kasnije i kao portal. Cijelo vrijeme trudili smo se da svojim sadržajem, zanimljivostima, obavijestima i vijestima postanemo omiljeno internet mjesto za sve one koji imaju veze sa ovim divnim mjestom.

Goranci online nastao je s ciljem povezivanja iseljenih i domaćih Gorančana i okolice, te informiranja čitateljstva o aktualnim zbivanjima na ovom području.

Blog - portal Goranci online službeno je predstavljen u studenom 2014. godine i do dana 7. srpnja 2017. posjetili ste nas je ukupno 393.535 puta. Dnevno imamo preko 150 posjetitelja. Naših posjetitelja je najviše iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Austrije, Ukrajine, Srbije, Španjolske, Australije i Kanade. Dakle, domaći i iseljeništvo.

7. srpnja 2017. predstavili smo dragim čitateljima potpuno novi izgled portala Goranci online, koji je kvalitativno i tehnološki osmišljen, s potpuno novim vrijednostima. Nakon dosta traženja, našli smo vrhunski projekt koji osluškuje potrebe čitatelja. Točne, provjerene i ažurne informacije naš su osnovni motiv rada. Za proteklo vrijeme dobili smo vaše povjerenje i podršku.

Možemo se pohvaliti i mobilnom verzijom portala, tako da smo dostupni za čitanje na svim uređajima. Tu je naravno Facebook stranica, Twitter profil,  Instagram profil, Google plus profil, te YouTube  kanal.

Goranci online je projekt zaljubljenika u Goranački kraj. Pri stvaranju portala vodili smo se s nekoliko misli vodilja, prije svega multimedijalnošću kao nužnom komponentom današnjeg medijskog prostora te višestranom komunikacijom beskrajnog internetskog prostora.

Vama, dragi posjetitelji hvala na ukazanom povjerenju za ovo prijeme postojanja, jer ste nam pokretačka snaga. U narednom vremenu vam možemo samo obećati da ćemo bolje raditi, biti ažurniji i biti uvijek u centru zbivanja na području župe Goranci (Sovići, Planinica, Bile, Bogodol, Vrdi, Raška Gora...).
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0