Završili "Dani sv. Nikole Tavelića" u Raškoj Gori


Veličanstven završetak Dana sv. Nikole Tavelića u Raškoj Gori upravo tako je bilo u tu nedjelju 9. srpnja 2017. godine u Domazetima ispred naše crkve i etno doma „Ante Toni Pehar“.

Svečanosti koje je Eko udruga „Raška Gora“ organizirala u danima Sv. Nikole Tavelića u Raškoj Gori od srijede 5. srpnja do nedjelje 9. srpnja su pobudile iznimno veliko zanimanje pučana Raške Gore i njihovih prijatelja i gostiju. Svih tih dana veliki broj posjetitelja je nazočio svakoga od tih dana manifestacijama kulturnih, zabavnih, povijesnih sadržaja.

U nedjelju na završnoj manifestaciji nazočilo je više stotina posjetitelja. I nije bilo osobe koja te večeri nije iskazala veliko priznanje i duboku zahvalnost članovima Udruge i svima onima koji su sudjelovali u organiziranju ove višednevne manifestacije. Iskazujući oduševljenje onim što je ponuđeno i prikazano na ovim manifestacijama, posebice završne večeri posjetitelji su domaćinima zaželjeli da sve to ponavljamo svake godine na opću radost svih u Raškoj Gori i šire.

Sve čemu smo svjedočili te večeri proteklo je besprijekorno usklađeno počevši od polaganja vijenca na Spomen obilježju za sve poginule iz Raške Gore u svim proteklim ratovima,  svete Mise u crkvi koju je služio naš fra Marko Jurič - prigodnog govora predsjednika eko udruge i organizacijskog odbora, gosp. Ota Pehara, šarmantnih i svestranih glazbenika Romea Nikolića i Dade Pandže, veselih i uigranih glazbenih i folklornih skupina iz KUD-ova: Sv. Ante Cim, Rodoč, Buna, Goranci, simpatičnog guslara Bože Marića, te posebno simpatičnih hercegovačkih glazbenih momaka iz skupine „Sinovi Hercegovine“.

Sve to skladno i profesionalno najavljivao i ispratio naš dragi prijatelj Darko Juka. Posebne poruke odaslane su iz naše Eko udruge „Raška Gora“, poruke radosti i zadovoljstva što su „Dani Sv. Nikole Tavelića u Raškoj Gori“ protekli ovako uspješno za sve u Raškoj Gori, te upućuju poruke zahvalnosti svima koji su na bilo koji način pomogli sve aktivnosti udruge do sada i koji će to činiti i u budućnosti, porućili su ispred Eko udruge Raška Gora.



raškara
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0