Potpuno novi izgled portala za 10 godina postojanja


Pred Vama je, dragi čitatelji, potpuno novi izgled portala Goranci online, kvalitativno i tehnološki osmišljen, s potpuno novim vrijednostima. Nakon dosta traženja, dobili smo vrhunski projekt koji osluškuje potrebe čitatelja.

Projekt Goranci online krenuo je sa radom 2007. godine tako da ove godine slavimo 10 godina. Točne, provjerene i ažurne informacije naš su osnovni motiv rada. Za proteklo vrijeme dobili smo vaše povjerenje i podršku.

Danas novi izgled portala, pored vizuelnog dijela, koji je potpuno redizajniran i izmjenjen, su unapređene i brojne tehničke performanse.

Možemo se pohvaliti i mobilnom verzijom portala, tako da smo dostupni za čitanje na svim uređajima. Tu je naravno Facebook strnica, Twitter profil,  Instagram profil, Google plus profil, te YouTube  kanal.

Goranci online je projekt zaljubljenika u Goranački kraj. Pri stvaranju portala vodili smo se s nekoliko misli vodilja, prije svega multimedijalnošću kao nužnom komponentom današnjeg medijskog prostora te višestranom komunikacijom beskrajnog internetskog prostora.

Vama, dragi posjetitelji hvala na ukazanom povjerenju za ovo prijeme postojanja, jer ste nam pokretačka snaga. U narednom vremenu vam možemo samo obećati da ćemo bolje raditi, biti ažurniji i biti uvijek u centru zbivanja na području župe Goranci (Sovići, Planinica, Bile, Bogodol, Vrdi i Raška Gora).
Podijeli na:
Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0