Održana izložba sa foto natječaja i izložba umjetnika amatera


U prepunom parku Doline u Gorancima, u sklopu Kulturnog ljeta župe Goranci, održana je izložba sa foto natječaja „Prirodne ljepote zavičaja“ i izložba radova umjetnika amatera.

Uz prigodan program koji je uveličala klapa „Katarina“ nazočnima se obratio fra Ante Marić. Govoreći o hvalevrijednome projektu koji su pokrenuli mladi entuzijasti, dotakao se i poznatog franjevca goranačkih korijena, fra Petra Karapandže. Živio je u 17./18. stoljeću te puno doprinio kulturi i znanosti. Fra Ante naglašava da njegov rad bude motivacija svima i da svi trebamo ulagati u kulturu.

Od 1. srpnja do 15. srpnja svi zaljubljenici u prirodne ljepote Hercegovine slali su svoje fotografije na natječaj „Prirodne ljepote zavičaja“. Organizacijski odbor Kulturnog ljeta i foto studio Rezo izabrali su 20 najboljih koje su bile izložene. Pobjednik će biti proglašen na Pučkom veselju 12. kolovoza u Parku Doline Pod Jelom u Gorancima, kada će mu se uručiti vrijedna nagrada.

U sklopu izložbe sa foto natječaja bili su izloženi i radovi umjetnika amatera. Mogli su se vidjeti različite rukotvorine, od tradicijskih do modernih predmeta.

Ovo je već drugi događaj, a pripreme počinju i za treći, središnji događaj Kulturnog ljeta, Pučko veselje najavljeno za 12. kolovoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Još slika možete pogledati OVDJE.
Podijeli na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Zapratite nas na FB, Instagramu i Twitteru, lajkajte i podijelite objavu

a

google.com, pub-8801838836830184, DIRECT, f08c47fec0942fa0