Sve vijesti i obavijesti vezane za Gorance i okolicu

PRATITE NAS NA FACEBOOK - @gorancionline, TWITTER - @gorancionline, INSTAGRAM - @gorancionline, YOUTUBE - Goranci online, GOOGLE + - Goranci online. Kontakt: goranci.online@gmail.com

21. travnja 2016.

Upoznajte Sonju Paradajz - namirnicu koja je svježa sedam mjeseci


Danas je vrlo teško naći povrće i voće koje nije prskano. Izbor kupovnog organskog voća i povrća kod nas je još uvijek slab, takve namirnice su često uvezene pa nisu svježe, znaju biti lošije kvalitete ili pak preskupe.

Koliko je ono što kupujemo u trgovinama kontaminirano, ukazao je Marin Bukvić na svom Facebook profilu, čiji je post postao viralan.

U svom postu Marin je napisao kako je kupio rajčicu 13. rujna 2015. godine na popustu s naznakom 'domaće', no i sada sedam mjeseci nakon što je kupljena, rajčica izgleda poprilično svježe.
Svoju rajčicu je nazvao Sonja, s njim je provela jesen, zimu, dočekala proljeće a kako se drži, Marin očekuje da će skupa znojiti na ljeto.

''Sonja je paradajz. Bez rupe. Svježa više od sedam mjeseci. Usmrdit ću se prije Sonje. Sonja je vječna. Sonja Paradajz'', napisao je Marin u postu.
Share:

Copyright © Goranci online | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com